tirsdag den 4. september 2007

Team Børn til vurderingspanel - en fed oplevelse!

Som de fleste nok ved, har Team Børn knoklet løs i NyXprojektet "Innovation i udstillingskoncepter" siden april 2007.

Mandag d. 20 august skulle arbejdet og det nyudviklede koncept for indretning i Børn stå sin prøve. Sammen med Mette Milling - vores fantastiske konsulent gennem projektet - bevæbnet med model, PowerPoint-show og værktøjskasse drog vi - Ulla, Gitte og Nina - til Performers House i Silkeborg, hvor projektdeltagere fra Bymuseet, Århus Kunstbygning, Performers House, Visit Århus Events og Studenterhus Århus ventede sammen med det strenge vurderingspanel. Panelet bestod af Bo Blaabjerg, KaosPiloterne, Anton Christensen, VTO og Julius Nørbo, NyX.

En time havde hver attraktion ialt - 20. minutter til fremlæggelse af projektet, 20. minutter til inputs fra vurderingspanelet og 20. minutter til generel diskussion om projektet. Ikke megen tid til at fremlægge processen, erfaringer, principper og det færdige resultat, men et overordnet billede fik vi da givet. Den efterfølgende reaktion fra hhv de andre projektdeltagere og ikke mindst dommerpanelet var uden overdrivelse positiv. Selvom vi jo ikke gerne praler vil vi alligevel klappe os selv på skuldrene over reaktioner fra både dommerpanel og projektdeltagere. Alle spørgsmål kunne vi svare for, og vurderingspanelet var synligt imponerede over, hvor langt vi var nået på fem måneder. På spørgsmålet på hvordan det var lykkedes at komme så langt på så kort tid, kunne vi jo kun svare, at "det skulle vi jo..."

En oplevelse der viser, at vi formår at arbejde målrettet, struktureret og under pres - noget som vi i vores egen lille verden på HB tager som en selvfølge, men som faktisk ikke er en selvfølge overalt.... Fedt at opleve!

Ingen kommentarer: